Julmusikal

Lördagen den 11:e december hade vi eftermiddags-Gudstjänst och församlingen från Borås kom och hade en julmusikal för oss. Det var både barn och vuxna och extra stämningsfullt eftersom det hunnit bli mörkt ute!
.

Julbord och Gudstjänst

Igår, lördag den tredje december hade vi julbord i kyrkan. Det var Josh som predikade om hur varje människa är värdefull och att vi inte kan tro att vi bara är en slump, utan Gud har faktiskt en mening med var och en av oss. Om vi, när vi ser oss i spegeln, tror att vi inte är något speciellt, så går det faktiskt emot Guds principer. Om vi tror på skapelsen, inte på evolution, så borde vi inte tro att just vi är en slump heller. Jorden är skapad av en anledning precis som du och jag är skapade av en anledning. Gud har skapat just dig av en anledning och har en uppgift just för dig.
.
Efter Gudstjänsten hade vi julbord tillsammans. Många olika personer hade tagit med sig olika maträtter och efterrätter, vi hade dukat till det speciellt och firade med mycket god mat och julmust. Det var härligt att få lite tid att prata med varandra och ha det bra. Det var omkring 60 personer som åt, vanligtvis är vi ca 30-40, så det var kul att vi var extra många och hade det extra trevligt! Efter maten hade vi lite bildvisning från hösten och julmusik. Här är lite bilder från gårdagen:
.

Gud hör bön

(Med hjälp av en kompis så hittade jag en väldigt trevlig hemsida med uppmuntrande ord, ovanstående ord kommer därifrån, det kommer många nya varje dag. Man kan bli jätteglad om man går in där, det blev jag i varje fall.)
.
Ibland får vi helt enkelt lita på att Gud vet bäst, hur svårt det än kan vara.

RSS 2.0