v. 41 - Fullspäckat

Veckan är visserligen redan halvt slut. Men det är fortfarande mycket som händer. Den här helgen kommer det vara en riktig ungdomshelg med späckat schema och många besökare som kommer.
.
Onsdag kl 19:30
Redan ikväll kör vi med hemgrupp hemma hos KG. Ikväll ska vi snacka om de fem kärleksspråken och hur vi bättre kan förstå varandra. Det blir jag och Christopher som förbereder.
.
Torsdag kl 20
Hemma hos KG blir det ett litet gäng som kollar på föreläsningar tillsammans. Ansvarig är Christopher, så fråga honom om ni har några frågor!
.
Fredag kl 19
Fredagsmys hos Lundbergs i Vaggeryd. Det ligger en bit utanför stan, men vi har bilar. Hör av er om ni behöver skjuts. Vi kommer samlas hemma hos dem och äta lite tillsammans och ha en mysig kväll. Gäster är också välkomna!
.
Lördag förmiddag
kl 10 - Bibelstudie
kl 11:30 - Gudstjänst - denna gång på spanska med översättning. Kul med lite  annorlunda!
.
Kväll från kl 17
MASKERADPARTY hemma hos KG. Alla är välkomna, men utklädnad är ju så gott som ett måste. Mer info hittar ni här. Det kommer bli en hög med folk från lite överallt. Så klä ut er till något och kom bara!
.
Söndag kl 14-17
HÄLSOEXPO i kyrkan. Gratis hälsoundersökning och hälsoföreläsning. För några veckor sedan var det hälsoexpo i Borås, det kan ni läsa om här. Kom var med som deltagare eller kom och hjälp till. Stigbergsliden, vätterslund, Jönköping.
En fullspäckad vecka kan man ju säga. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0