Barnens sabbat

Jag tycker att det är så skönt att få träffas tillsammans i kyrkan på sabbaten för att umgås och prata om Gud. Att få prata om det som är viktigt i livet, och det som man har tänkt på. Den här sabbaten mötte vi speciellt barnen för att också de ska få känna av hur spännande det är att få höra och lära sig om det som Gud har skapat.
.
Igår var det Barnens sabbat. En dag som vi gör någonting speciellt för barnen. På Gudstjänsten sjöng vi sånger med rörelser (som även vuxna var med på!), och så var det en väldig massa härliga små berättelser och liknelser som barnen kunde hänga med på, istället för en vanlig predikan. Barnen fick bland annat höra om hur alla länder inte har så mycket rent vatten som vi har i Sverige och måste gå lång väg för att hitta vatten. Så fick barnen själva gå på vattenupptäcktsfärd i salen för att hitta vatten.
.
.
"Jesu kärlek bubblar över" - sång och rörelser med barnen.
.
.
Mycket folk i kyrkan, 71 st. Kul! :)  (normalt ca 50-60)
.

.
Besök av härlig blåsorkester från Marienhöhe, Tyskland.
.
På bibelstudiet innan Gudstjänsten kollade vi på en kortfilm och snackade om den. Det var riktigt intressant att höra vad olika människor tyckte, och den poängen som han tar fram i filmen. Är Gud en mördare?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0