Veckans schema v. 40

Vilken härlig vecka det har varit! De senaste dagarna har det verkligen varit varmt och vi har kunnat njuta av sommarens sista dagar, även om de varit mitt inne på hösten! :)
.
Nu börjar det en ny vecka med nya spännande utmaningar, ny månad till och med! Nya tillfällen, nya dagar, ny årstid. Det är bara att tacka och ta emot!
.
Måndag kl 18 - Styrelsemöte
Kanske inte jätteintressant för varje enskild medlem säger du, men så säger jag att det är nu man ska komma med förslag och tips! Alla kommer ju inte till detta möte, men alla kan vara med och förändra. Så snacka med någon som ska dit och säg vad du vill!
.
Tisdag kl 19 - körövning
Övning och sång inför lördag. Se hur stort intresset är för en kör, samt öva någon sång inför ungdomsgudstjänsten på lördag!
.
Onsdag kl 19:30 - tacokväll och hemgrupp hos KG
Vi träffas, äter, lagar och snackar. En helskön kväll. Lite paus ifrån vardagen, ifrån studentens vanliga tråkmåltider. Att äta tillsammans är ju störtskönt.
.
Lördag - Ungdomsgudstjänst!!
Bibelstudie kl 10, sedan är det ungdomsgudstjänst. Yonathan Berglund ska predika och vi andra ungdomar står för resten. Alla hjälper till och bidrar med de som de kan. Jag hoppas och tror att det blir mycket sång, inspiration och glada ansikten.
.
Sitt inte hemma nu hela veckan och plugga eller jobba. Ta en liten paus och var med på aktiviteterna. För man behöver en paus, så går plugget och jobbet mycket effektivare sen. Se fram emot denna härliga vecka! Oh, ja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0