Denna veckan

Nu är det ju så att hösten har börjat. Och då får man lov att köra igång lite grejer i veckan faktiskt. Lite sådär så folk får känna att det är rätt gött att få komma tillbaka till Jönköping eller hit första gången. Hur som helst.
.
Veckans ser ut som följande:
.
Måndag kl 19: Församlingsforum / Ledarskapskurs.
Några äldre killar från församlingen håller i en kurs om sånt som kan vara bra att kunna i församlingsarbete, jag tror det kommer bli en bra kväll med mycket intressanta snack och så.

UPPDATERING: ONSDAG KL 19!! :)
Onsdag kl 20: Hemgrupp hos KG och Jonte
Vi samlas, sjunger och snackar lite om sånt som är relevant. Vi gör sånt som ni vill. Vi är öppna för förslag. Men det brukar bli en härlig gemenskap med riktigt gott fika också. :)

Torsdag kl 19: Ungdomskör - första samlingen!
Nu är det så att vi ska starta värsta bästa ungdomskören här i Jönköping. Om du inte kan sjunga så hoppas jag att du kommer ändå, för det är ju inget kul om alla är proffs och ingen vill lära sig något. Om du är proffs, bra grej! Kom! Ta gärna med er förslag på sånger, sånt som ni tycker om!

Fredag kl 19: Fredagsmys hos Kristalina
En myskväll, trevlig start på sabbaten. Hemma hos oss. Enkelt soffhäng helt enkelt med lite fika och så. Myyyyys!

Lördag kl 10 Bibelstudie
Läser Bibeln och snackar om veckan som gått. Missa inte! :)

kl 11:30 Gudstjänst
Kom, var med, sjung. Kanske vill du vara försångar eller spela något instrument? Det är mycket roligare ju fler som vill vara med och hjälpa till! :) Efteråt är det gratis lunch i kyrkan också!

ca kl 14 Inspark hos Berglunds!
Ayesha ska döpa sig! Vi åker tillsammans till Klevstugevägen 4 i Trånghalla. Efteråt blir det lekar och häng hos Berglunds. Jag ser fram emot denna underbara eftermiddag med gemenskap i ett härligt gäng. Snacka med Yonatan för mer info. :)
.

.

.
Mycket, mycket trevliga saker helt enkelt. Hoppas du kan vara med.
Jag återkommer mera om vad som hänt och kanske lite mer detaljer närmare inpå.
.
Vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0