Vår i Jönköpings Adventkyrka

.
.
Nu är jul och nyår förbi, mitten av januari har passerat och knopparna börjar redan titta fram lite här och var. I Adventkyrkan så har vi en hel del på gång, nytt och gammalt.
.
Bland annat på ungdomsträffarna så tänkte vi göra en del justeringar. Varannan onsdag kör vi som vanligt med diskussioner, bibelstudie etc. Veckorna däremellan så träffas vi också, men då tänkte vi har mer fokus på gemenskap, snacka och umgås. Vi tänkte att man kan spela sällskapsspel tillsammans och bjuda med sina kompisar.
.
Torsdagar tänkte vi då att vi kör vidare på seminariekvällar, men att också detta bara blir varannan vecka. Veckorna däremellan ska vi starta upp en tjejgrupp respektive en killgrupp, där man antingen snackar om något ämne eller man hittar på något tillsammans, bowlar, äter eller något annat kul. Mer info om detta kommer senare.
.
Vi tänkte också starta upp tonårskvällar lite nu och då där vi snackar om tro och lär känna varandra. Det blir troligen mest på fredagskvällar, håll utkik om datum framöver.
.
Såhär ser alltså schemat ut nu kommande dagar:
.
Onsdag 18/1
kl 18 Damernas/tjejernas dialoggrupp hos Solveig Klahr - fikar läser och samtalar om Mark Finleys nya bok "Nästa supermakt".
kl 19.30 Bibelstudie hos KG - fikar och snackar om dagens ämne, umgås tillsammans och bygger gemenskap.
.
Torsdag 19/1
kl 20 Seminariekväll hos KG - vi kollar på seminarier tillsammans om skapelse och evolution
.
Fredag 20/1
kl 18 Tonårskväll hos Berglunds - Tonåringarna träffas för att snacka lite om tro och vad det innebär att vara kristen.
.
Lördag 21/1
kl 10 Bibelstudie
kl 11.30 Gudstjänst - Berny Carlsson från Stockholm predikar
.
Jag ska också försöka bli lite bättre att faktiskt skriva veckans schema varje söndag, men om det inte blir av någon gång, så rullar allt troligen på som vanligt, men hör gärna av er med tips och förslag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0