Slut

Det blev tyvärr inte så mycket inlägg i slutet, och nu är det slut på min tjänst som ettåring i Jönköping. Slut för nästan två månader sedan. Men jag tänkte att jag skulle avsluta på riktigt i alla fall.

Året som ettåring har varit bra. Jag har lärt mig mycket, det har varit riktigt spännande att komma till en ny församling, se och lära hur de fungerar och hur olika församlingar kan vara. Hur personligt det faktiskt är, eftersom det byggs upp av de medlemmar som är där.

Jag lärde mig mycket, jag utmanades mycket. Det var ett väldigt fritt men ändå lite krävande jobb. Det var inte helt enkla frågor alltid och man ville inte alltid göra de arbetsuppgifter man hade. Men det gick ändå alltid bra till slut och jag är glad för att ha gjort det.

När man har ägnat mycket tid åt Gud lite mer konkret såhär, nu när jag jobbat i kyrkan, så kan det lätt bli att man glider ifrån lite när man lägger av med jobbet. Personlig tid med Gud har jag aldrig haft särskilt lätt för, man skulle ju kunna tycka att det borde ha kommit nu efter några år, men det är fortfarande något som jag kämpar med. I vissa perioder går det lätt, i vissa är det svårare. Men det är ju ändå något som jag vill, jag är inte tvingade till det. Det är inte alltid lätt i stunden bara, sätta mål är bra. Men vägen är inte alltid lätt.

Nu fortsätter mitt liv, jag fortsätter min vandring med Gud och ut i världen. Vi får väl se var Gud leder och var jag hamnar. Men vi står fast tillsammans i alla fall. Hoppas ni har det bra och njuter av sommaren!

God bless <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0